Någon som sett min fru?


Min envisa fruHon är helt fantastisk, min fru. Målmedveten, positiv och envis. En bra kombination som hon nu tillsammans med xtravaganzas metoder använt för att gå ner 15kg på endast 8 veckor. Nästan 2kg i veckan, det är oerhört starkt jobbat. Metoden är en lågkalori-metod som inkluderar soppor, träning och aktiv rådgivning från gänget på form.

Den metoden gjorde ju mig en aning orolig för husefriden – för inte fasen kan man klara av det utan att det sätter sig rejält på humöret. Men det känns snarare som det varit tvärtom. Naturligtvis uppstår det några svackor då det är extra jobbigt, men på det hela taget så hur Cattis varit på toppenhumör och behållit motivationen hela vägen. Kolla in hennes blogg för att se den fantastiska förvandlingen på bara några veckor.

Nu tänker jag snart ge mig in på samma resa. Återstår att se om jag kan klara det lika galant som min hustru. Jag har en hel del att leva upp till!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *