Världsmästare just nu – Louis CK


Han har varit det ett tag nu Louis – världsmästare. I alla fall i min bok. Roligare komiker finns inte. Det kan visserligen vara så att jag är mitt i målgruppen som gift småbarnsfar, men det lär jag nog inte vara ensam om.

Sex, relationer, rasism, övervikt – han kommer undan med att skoja om vad som helst. Man inser att det är en smart kille med skön självdistans, och sånt måste man ju bara älska!

Louis har kört ståupp-akter under en herrans massa år och är nu aktuell med en egen TV-serie, med namnet Louie. Mitt tips är att ni ser allt! Serien verkar inte vara på gång i Sverige så ni får skaffa konto på tvtorrents eller liknande helt enkelt.

Jag skulle välja vitt

Småbarn

Skillnad på tjejer och kvinnor

,

Ett svar till “Världsmästare just nu – Louis CK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *