Daniel Croona

förenar nytta med nöje

×
Daniel Croona

Idag röstar vi! Ligg inte hemma. Ta 20 minuter av er tid för att förbättra er och era barns framtid. Till er som fortfarande tvekar på vad ni ska rösta på så vill jag slå ett slag för alliansen. Jag är inte heller nöjd med hur vården utvecklats under den omställning som skett, men ser hopp i att inte heller alliansen är nöjda med det. Det som är förutsättningen för en god framtid är att det förts en ekonomisk sund politik. I en värld präglad av ekonomisk ”kris” har vi minskat statsskulden. Sedan 2005 har BNP ökat med 7% per invånare. Skatteintäkterna har ökat med 13% per invånare trots att vi samtidigt fått 12% mer i plånboken. Det är en omvändning över 8 år som fått övriga Europa att häpna. Så jag ber er, ge alliansen chansen i 4 år till. Har de sagt att de kommer att fokusera på att få ordning på vården så tvivlar i alla fall inte jag på att de kommer att lyckas. Vi syns i vallokalen!

Bild uppladdad via Facebook.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *