Twitter är genialt


Ni som inte fattat att Twitter är grymt, fatta det nu. Ni missar en värld av insiktsfulla, humoristiska och smarta budskap sammanfattade på mindre än 140 tecken.

Dessutom ger Twitter en fantastisk snabb och lättanvänd kommunikationskanal till många av de personer ni beundrar mest – och de flesta av dom är fantastiskt duktiga på att snabbt svara på de frågor eller tillrop som man skickar till dom.

För er som inte redan gjort det, ge det chansen nu. Twitter är allt som Facebook inte är. Kärnfullt, humoristiskt och underhållande. Tror inte jag läst ett enda ”dags att sticka och träna” på Twitter överhuvudtaget faktiskt. Bara en sån sak 🙂

Genialt på fotbollstema – av @Leifby
Genialt av Leifby - på fotbollstema

Snabb dialog med @Magnusbetner om vårt gemensamma intresse för poker:

@leifpagrotsky svarar helt underbart på @carlbildt och ger oss Twittrare en helt ny bild av sig själv. Kan karln verkligen skoja till det så här?!

Ett par sköna axplock som kanske kan fungera som en spark i rätt riktning för er som ännu inte börjat använda Twitter. Gör det nu, och hitta några intressanta personer attt följa. Det är en alrig sinande källa till glädje och kunskap.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *