10 fantastiska år


Idag drar vi till London, jag och min underbara hustru Cathrine. Det är 10 år sedan vi lovade varandra kärlek och trohet – ett löfte som jag inte tror någon av oss behövt ifrågasätta under den här korta tiden. För snabbt har det gått, med husrenovering, två underbara barn och ett eget företag som även det kräver en hel del uppmärksamhet.

Därför ska det bli skönt att komma iväg tillsammans några dagar, och bara göra allt eller inget – det som faller oss in helt enkelt. Underbart härligt!

Det måste vara ett tecken på något vis att man får se en video idag som visar en kille som friat på exakt samma vis som jag gjorde för drygt 10 år sedan… eller borde gjort om jag hade haft grym fantasi.

Cathrine, jag älskar dig!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *