Släktbowling 2011


På våren och hösten samlas släkten på farsans sida för en sportslig drabbning. På hösten handlar det om golf. Igår var de dags för bowling. Det är laddat för dramatik när en samling vinnarskallar utan några direkta förkunskaper drabbar samman i bowlinghallen, den saken är klar.

Bowling är ju en oerhört frustrerande ”sport” där man stundtals kan tycka att man har koll på läget. Det är naturligtvis helt fel, man har aldrig koll på läget i bowling, varför det stundtals muttrades ordentligt längs med banorna. Till farbror Leifs stora förtret gick yngste-kusinen Sofia ifrån med en tidig ledning på vår bana. Hon har ingen större erfarenhet av spelet (vad vi vet) men Leif har ju trots allt några korp-matcher i bagaget.

Efter tre genomföra serier, när Sofia redan gjort klart med mästartiteln, släppte det dock för Leif som klippte till med hela 223 poäng i sin sista serie. Jag är nöjd med att ha lyckats coacha fram de båda till stordåd på min bana 🙂

Lite sköna bilder från gårdagens 30 man stora släktdrabbning:

[slickr-flickr id=”32049827@N08″ set=”72157626239182949″]


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *