Älska nätet


Av alla fantastiska uppfinningar som kommit under det senaste århundradet så måste Internet slå igenom som den allra största. Det finns inte en chans att något annat kan slå det när vi ser bakåt i tiden om 20-30 år.

Internets roll i demokratiseringen av vår jord går inte att förringa. Det som just nu händer i Egypten är ett tydligt exempel. Regeringen försöker stänga ner all internet-access och all mobiltelefoni i landet. Enbart för att försöka förhindra folkets försök att störta det nuvarande styret. Under tiden kan resten av världen ta del av vad som sker live, via Al Jazeera.

Just nu har till exempel den hatade presidenten avsatt alla, utom sig själv. Det är ju inte hans fel.

Ska bli mycket intressant att vakna upp i morgon och följa utvecklingen, till frukost.

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *